Flexleasing

Hvad er flexleasing?

Det kan være vanskeligt at finde hoved og hale i alle de forskellige former for leasing og helt præcis forstå dem og alle deres fordele. Vi har derfor kort beskrevet mulighederne ved leasing og du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak.

Flexleasing er for dig som ikke vil betale en kæmpe afgift på 150% og som ikke vil indestå for det høje værditab på en bil.

Det vil altså sige, at man har en bil uden registreringsafgift, også betaler man en procentsats af registreringsafgiftens beløb i skat hver måned, for at have danske nummerplader på bilen. På denne måde slipper man for at have en enorm kapitalbinding, eftersom afgiften kun afregnes med en lav procentsats pr. måned.

 

Hvordan fungerer flexleasing i praksis?

Flexleasing fungerer således, at man betaler en førstegangsydelse, som er en direkte afskrivning på bilens restværdi. Herefter betaler man en ydelse hver måned for at lease nummerpladerne af told og skat i leasingperioden. Slutligt leaser man enten bilen igen i en ny periode, køber den til den aftale restværdi eller aflevere bilen tilbage. Der er altså her flere muligheder og vi hjælper med at tilpasse aftalen til dine behov.

 

Hvad er fordelene ved flexleasing?

  • Man undgår at binde en masse kapital, eftersom man kun betaler en procentsats af registreringsafgiften i den periode, som man har nummerplader på bilen. Det giver kunden en likviditetsfrihed, og mulighed for at forrente pengene i stedet for at binde dem i en bil.
  • Man betaler ikke de traditionelle 150% af bilens værdi i registreringsafgift, hvilket gør at værditabet på bilen er væsentligt lavere end normalt.
  • Billigere forsikring da bilen er uden afgift.
  • Man kan skifte bil hyppigere, uden at have store værditab.

Leasing

Hvad er leasing?

Der findes overordnet to forskellige måder hvorpå man kan lease en bil.

 

Finansiel leasing

Finansiel leasing betyder at kunden efter endt leasingperiode er forpligtet til at købe bilen, eller forpligtet til at sørge for at tredjemand køber bilen til den aftalte restværdi. Der kan alt efter aftalens indhold også være mulighed for at kunden leaser bilen i en ny periode i stedet for at købe bilen.

 

Operationel leasing

Operationel leasing betyder at kunden som udgangspunkt efter endt leasingperiode aflever bilen tilbage til leasingselskabet. Der er selvfølgelig stadigvæk mulighed for at kunden fortsætter i samme bil i en ny periode.

Under begge former for leasing kan man privatlease, erhvervslease, splitlease og sæsonlease.

 

Privatleasing

Privatleasing er som ordet indikere, at en privatperson leaser en bil. Her aftales det med leasingfirmaet om kunden aflever bilen tilbage efter endt leasingperiode eller om kunden er forpligtet til at købe, eller finde tredjemand til at købe bilen.

 

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing er ligesom ovennævnte under privatleasing, med den eneste forskel at det er et CVR-nummer registreret som leasingtager. Erhvervsleasing er at foretrække hvis man har et CVR nr., eftersom at leasingbiler er fuld fradragsberettigede.

 

Splitleasing

Splitleasing er en blanding af privat- og erhvervsleasing, hvor man splitter omkostningerne imellem virksomheden og medarbejderen. Hvis man 80% af tiden benytter bilen i forbindelse med erhverv, så skal virksomheden dække 80% af omkostningerne. De sidste 20% man bruger privat, skal så dækkes privat. Splitleasing gør at man kan køre privat i sin firmabil, hvilket er en stor fordel.

 

Finansiering

Vi tilbyder fleksibel og billig finansiering der tilpasses til dine behov. Der er både mulighed for fast eller variable rente ligesom vi både laver tilbud til privat eller erhverv.

Import

Vi har importeret flere hundrede biler i årenes løb og kan med vores erfaring derfor også tilbyde hjælp til import af bil. Vi sørger for papirer, fragt og toldsyn bliver håndteret professionelt. Det eneste du skal er at finde den bil i Tyskland du gerne vil have. Vi kan selvfølgelig også hjælpe dig. Herefter sammensætter vi den leasingaftale, som dækker dine behov.

Rådgivning

Vi tilbyder altid rådgivning og vil hellere end gerne hjælpe med at besvare spørgsmål og skræddersy en optimal løsning.

Hvilke fordele er der ved at lease igennem CarFlexLeasing A/S

Vi kan hos CarFlexLeasing A/S finde lige præcis den bil, du gerne vil have eller du kan lease en af vores lagerbiler. En helt tredje mulighed er, at du selv finder bilen i Tyskland, hvor vi hjælper med at få den importeret, sørger for at papirer og bilens stand er i orden. Yderligere er vi altid til rådighed i form af rådgivning og hjælp til at få skræddersyet den helt rigtige løsning for dig. Vi stræber efter at være de bedste og billigste uden at gå på kompromis med kvalitet og service.