Finansiering til knivskarpe priser

Vil du eje din drømmebil? Så er finansiering en oplagt mulighed. 

 

 

Hvorfor vælge finansiering?

Finansiering vælges tit af vores kunder, hvis de ved, at de vil beholde deres bil i længere tid. Finansiering kan også i langt de fleste tilfælde betale sig, hvis bilen ikke er for dyr. I så fald kan leasing ofte bedre betale sig.

Finansiering er den mest populære måde at købe bil på. Først og fremmest fordi du – modsat leasing – får den helt specielle følelse af at eje din egen bil. Det betyder, at alle opgraderinger, justeringer og al vedligeholdelse kommer i “din egne lomme” i sidste ende.

 

“”Når vores kunder ved, at de vil køre i den drømmebil, de har fundet, i mere end 3 år, så vælger de tit at finansiere den”

– Alex Jeppesen, Medejer af CarFlex Leasing A/S

Attraktive finansieringsmuligheder

Vi tilbyder fleksible og attraktive finansieringsmuligheder, så vi altid kan finde lige præcis den måde, der passer bedst til dig. Vi samarbejder med flere forskellige finansieringsselskaber, så vi altid kan finde det bedste tilbud til dig. Vi har mulighed for at justere på flere ting, så du får den helt rette aftale. Det kan fx. være

  • Løbetid
  • Med eller uden serviceaftale
  • Variabel eller fast rente
bmw 318d finansiering bil

Vigtigt inden du beslutter dig

Når du har fundet din drømmebil, kan du altid kontakte os for at få rådgivning om, hvordan du skal betale for den; leasing, finansiering eller måske endda kontantkøb. Vi opfordrer dig altid til at kontakte os, så vi kan finde den bedste løsning til dig.

Hvordan foregår det?

Når du har fundet din drømmebil og besluttet dig for finansiering, så ordner vi sammen de dokumenter, der skal sendes til vores samarbejdspartnere. De vil hver især vende tilbage med en række tilbud, som du og vi vender sammen for at sammenligne fordele og ulemper.

Når du har valgt en af vores partnere til finansieringen, kan vi hos CarFlex Leasing A/S hjælpe dig med at få bilen hjem. Når den er ankommet får den plader på, du får nøgler, og så er det faktisk din bil.

DET HELE STARTER HER

 

mercedes-benz bil finansiering