BMW Leasing

Få fat i din drømmebil

BMW Leasing er til dig, der vil have en fantastisk bil og slippe for alle bekymringerne.

BMW – Bayerische Motor Werke – er en prestigefyldt bilproducent, der har speciale i at producere kvalitestsbiler med masser af kraft, lækkert design og enestående køreegenskaber. Som navnet indikerer er BMW ikke bare en bilproducent. Det er en motorfabrik.

Oplev motorkraft uden sammenligning

Har du lyst til at opleve, hvordan en BMW kører? Så kan du booke en prøvetur i en af vores lagerbiler ved at kontakte os. BMW biler ligger helt fantastisk på vejen og med deres skarpe styring og lynhurtige reaktion på speederen, bliver du hurtigt ét med bilen.

Vi tilbyder BMW leasing, hvor du har mulighed for at finde præcist den bil, du ønsker. Vi tager os af alt papirarbejdet – og vi hjælper dig selvfølgelig også med at finde den helt rigtige bil til dig gennem vores store netværk af leverandører.

“BMW-modeller er mere kraftfulde end konkurrenterne. Det er præcist, hvad vi sigter efter: Lavere brændstofforbrug og større køreglæde.”

– Norbert Reithofer, CEO i BMW

 

bmw leasing biler linet op

De mest populære BMW’er

De mest populære modeller til BMW leasing er både 3-serien og 5-serien både sedan og BMW Touring. Til splitleasing (både privat og erhverv) er BMW 5-serie den mest populære, men mange af vores kunder vælger at flexlease bilen privat.

Har du ikke behovet for en flyder som BMW 3- eller 5-serie, men vil du stadig have en kvalitetsbil bygget på køreglæde, så er BMW leasing af for eksempel en 1-serie måske noget for dig.

Uanset dine behov er du altid velkommen til at ringe til os på +45 50 17 50 50 for at få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan også kontakte os på mail – og vi svarer typisk inden for 24 timer.